Radicalment Feministes

Radicalment Feministes

El 3, 4 i 5 de juny de 2016 es celebraran les Jornades Feministes que, cada 10 anys, organitza la Xarxa Feminista. Enguany es complirà, també, el 40è aniversari de les Primeres Jornades Catalanes de la Dona que es van realitzar, el 1976, al Paranimf de la Universitat de Barcelona.Logo jornades Radicalment Feministes

El lema d’aquesta nova edició és “Radical-ment Feministes” i es proposa una trobada oberta i flexible en la que es produeixin intercanvis entre els diversos feminismes per a crear, recrear, deconstruir, reconstruir… Que mostri tota la riquesa que es construeix en els espais corporis, polítics, simbòlics.

Com afirma l’organització “Radicalitat i transformació política travessa i configura qualsevol proposta revolucionària antipatriarcal i feminista. Aquesta mirada radical i de transformació és la que volem posar de relleu entre tot@xs i en tots els àmbits”.

Les jornades comptaran amb 3 àmbits que són:

_ De les violències masclistes i heteropatriarcals contra les dones, lesbianes i trans que atempten contra el principi de llibertat.

_ De la sostenibilitat i de com fer possible la continuació de la vida amb unes bones condicions.

_ Dels cossos, sexualitats, identitats.

Cartell 7 de març Tornem al Paraninf
Com a tret de sortida, el proper 7 de març es celebrarà al Paranimf de la UB la jornada “Tornem al Paranimf”, com homenatge a les jornades històriques de 1976.

Més informació: http://jornadesfeministes2016.blog.pangea.org