Guia per a ONG i dones activistes en drets humans per a Beijing + 25

Guia per a ONG i dones activistes en drets humans per a Beijing + 25

Document de capacitació regional per a entitats d’Amèrica Llatina i el Carib de cara a la participació en la 64 sessió de la CSW per revisar la implementació de la Plataforma d’Acció de Beijing.

El Comitè d’ONG sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona d’Amèrica Llatina i el Carib (CoNGO CSW LAC) i la Fundació per a l’Estudi i la Investigació de la Dona (FEIM) han preparat aquesta guia per a representants de la societat civil que participaran en reunions preparatòries de la CSW i en la mateixa sessió de la CSW.

La guia proporciona una sèrie d’eines per al seguiment i la preparació de Beijing+25, adreçades a les ONG i a dones activistes en drets humans, des de com es pot influir en aquest procés des de la societat civil o crear sinergies amb altres entitats.

CoNGO

El Comitè d’ONG sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona d’Amèrica Llatina i el Carib –Congo CSW LAC- va ser creat pel Comitè d’ONG per a la CSW de Nova York, l’any 2012, junt amb altres quatre comitès regionals, per treballar conjuntament en cada regió. La seva missió és brindar un fòrum d’intercanvi d’informació i discussió sobre els temes i les polítiques relacionades amb les dones, especialment, en consideració en la Comissió de la Condició de la Dona de l’ONU.

Guía para ONG y mujeres activistas en derechos humanos para Beijing + 25 como ejemplo de la ONU