El Parlament de les Dones i Beijing+25

El Parlament de les Dones i Beijing+25

El Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC), que té l’estatus consultiu del Comitè Econòmic i Social (ECOSOC) de l’ONU, organitzarà el proper divendres, 13 de març, una taula rodona dins les activitats de les ONG en el marc de la 64 sessió del Comitè de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW).

Un any més, el CNDC organitza una activitat dins de la CSW. En aquesta ocasió, el Consell vol presentar l’experiència viscuda l’1 de juliol de 2019 on es va celebrar el Parlament de les Dones, una iniciativa conjunta del Parlament de Catalunya i el Consell, que va significar la realització del primer debat específic sobre gènere després de prop de 40 anys d’activitat parlamentària, i es va aprovar una Declaració consensuada amb tots els grups polítics amb representació parlamentària.

L’acte dins la CSW serà presentat per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó Pla, i moderarà la taula rodona, la presidenta del Consell, Laura Martínez Portell.

Les intervencions aniran a càrrec de Montse Pineda Lorenzo, vicepresidenta 2a del CNDC, i les coordinadores dels diferents grups Alícia Oliver Rojo, Neus Pociello Cayuela, Núria Viñas Llebot, Fatima Ahmed El Haddad, Sílvia Aldavert Garcia i Montserrat Vilà Planas.

Clourà l’acte, Núria Ramon Pérez, vicepresidenta 1a del CNDC.

Més informació